JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
Maden er klar til opvarmning og anretning samt en nem vejledning, så du får tid til dine gæster. Krabbebisque (suppe), skaldyr, dild-urtecreme samt crumble. Sprøde risottokugler, parmasan, chilimayo, grillede padron. […]