Selskaber

Vi har 2 selskabslokaler begge med udsigt ud over Roskilde Fjord. Kongesalen har plads til ca. 80 personer, Dronningesalen til ca. 30 personer.

Vi har rod i den danske krotradition, men vi er vilde med mad og nutidens madtendenser. Vores kokke har alle arbejdet på gourmetrestauranter og vores kærlighed til mad spænder lige fra den klassiske wienersnitchel til gourmetmaden, hvor der kræset for hvert enkelt element på tallerkenen i en komposition, hvor smag og æstetik går op i en højere enhed.

Vil du fejre en af livets begivenheder på Gershøj Kro & Strandhotel, så skræddersyr vi altid et tilbud, når vi kender jeres ønsker til en god fest, hvad enten det er bryllup, konfirmation, fødselsdag eller anden anledning.

Forespørg her om ledige datoer og menuer

Fest arrangement efterår/vinter 2021

Maden til vores fest vil blive serveret som et såkaldt ”flydende langbord” hvor maden er anrettet i skåle og på fad og sat på bordet hos gæsterne, til forskel fra en buffet. På den her måde er gæsterne fri for at rejse sig.

Vi har valgt at ikke gå for meget ned i detalje med beskrivelsen af vores menuer da vi har erfaret at det hæmmer os i forhold til at få glæde af det som lige er i sæson og er bedst på det tidspunkt arrangementet afholdes.

Vi har to alternativer man kan vælge i mellem, og for begge tilbud gælder opdækning med hvide duge, hvide stofservietter og enkle blomster på bordet. Priser er inkl. moms og betjening.

Fest 1.

3 retters menu

5 timer i eget lokale

Ex. Drikkervarer

485;- pr. kuvert

Fest 2.

3 retters menu

7 timer i eget lokale

Inkl velkomstdrink og anrettet snacks

Kaffe og petit four

Ex. Øvrige drikkervarer

685,- pr. kuvert

Mulighed for tilkøb:

Opgradere velkomstdrink til champagne: 80.-/kuvert

Mellemret og/eller ost: 75,-

Ekstra tid i lokalet: 2300,-/påbegyndt time.

Den store fest for min. 20 personer inkluderer

8 timer i eget lokale.

Velkomstdrink og anrettet snacks.

4 retter mad fra vores selskabsmenu.

Vores rekommanderede hvidvin og rødvin ad libitum til maden og dessertvin til desserten.

Alm. flaskeøl, flaskesodavand og fadøl ad libitum til maden.

Kaffe og 1 Cognac, likør eller Bailey samt petit four.

Flot opdækkede borde med hvide duge, hvide stofservietter og enkle blomster på bordene.

Al betjening.

Pris pr. kuvert 1295,-

Hvad er ikke inkluderet i prisen: Evt. natmad, drikkevarer/bar efter maden samt evt. overnatning.

Tilkøb:

Opgradere velkomstdrink til champagne: 80.-/kuvert

Osteanretning: 75,-/kuvert

Ekstra tid i lokalet: 2300,-/påbegyndt time.

Selskabsmenu efterår/vinter 2021

– Rimet færøsks laks, luftig røget creme, dild, rødbeder og peberrod –

– Bisque på økologiske blåmuslinger fra Limfjorden, kammusling og persille-

– Krogmodnet oksehøjreb, jordskokker, ristet små kartofler vendt i brunet smør samt trøffel sauce-

– Gateau Marcel, bær ganache og kirsebærsorbet –