TORSDAGS FLÆSK
Gershøj Kro & Strandhotel Gershøj Havnevej 14A, Gershøj, DanmarkMed hvide kartofler, surt og sødt samt persillesauce ad libitum.
Med hvide kartofler, surt og sødt samt persillesauce ad libitum.
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
Velkommen til "SØD SØNDAG" & vores fantastiske kagebord Inviter familie eller venner til en hyggelig eftermiddag og gå ikke glip af dette fantastiske kagebord. Vi serverer lækkerier til den søde […]
Med hvide kartofler, surt og sødt samt persillesauce ad libitum.
JULEMENU 2024 Julemenu Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og […]
Vi inviterer til JULEFROKOST med livemusik, lækker julebuffet med klassisk dansk mad med et twist, vi tilbyder forskellige drikkepakker og masser af festlig krohygge. "Mig & Bonden" spiller op til […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
Maden er klar til opvarmning og anretning samt en nem vejledning, så du får tid til dine gæster. Krabbebisque (suppe), skaldyr, dild-urtecreme samt crumble. Sprøde risottokugler, parmasan, chilimayo, grillede padron. […]