BANKO & DAGENS RET
Gershøj Kro & Strandhotel Gershøj Havnevej 14A, Gershøj, DanmarkKom til hyggelig banko aften Kr. 189,- for middag samt kaffe. Bankoplade købes på dagen.
Kom til hyggelig banko aften Kr. 189,- for middag samt kaffe. Bankoplade købes på dagen.
Med hvide kartofler, surt og sødt samt persillesauce ad libitum.
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
Velkommen til "SØD SØNDAG" & vores fantastiske kagebord Inviter familie eller venner til en hyggelig eftermiddag og gå ikke glip af dette fantastiske kagebord. Vi serverer lækkerier til den søde […]
Med hvide kartofler, surt og sødt samt persillesauce ad libitum.
JULEMENU 2024 Julemenu Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og […]
Vi inviterer til JULEFROKOST med livemusik, lækker julebuffet med klassisk dansk mad med et twist, vi tilbyder forskellige drikkepakker og masser af festlig krohygge. "Mig & Bonden" spiller op til […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. […]