Menu

Aftens 5-retters menu

495,-

Menuen komponeres efter hvad sæsonen har at byde på fra havet, skoven og markerne.              

Skal vælges af hele bordet.

Snacks

-Chips og trøffel creme 45,-

-Grønne oliven og citron timian 45,-

-Kyllingelevermousse, toast og cornichoner 45,-

Alle tre snacks 105,-

Forretter

Gillardeau østers, citron, tabasco og løg vinaigrette 3 stk. 150,-/6 stk. 250,-

-Löjrom, finhakket løg og pisket creme fraiche 195,-

-Hjertesalat, parmasan, croutoner, ristet pinjekerner og spinat creme. Lille 85,- Stor 105,-

-Kroens signaturtatar, kalv, estragon, kapers, conichoner og æggeblomme

Som forret 135,- / Som hovedret med pommes frites og salat 205,-

Grillet kammusling, blåmuslinge suppe, gurk, dild olie og citron

-skummende suppe på økologiske blåmuslinger fra Limfjorden,

sprød torsk, salturt og persille 125,-

Hovedretter

-Ravioli, markchampignon, karljohan, Vesterhavs ost og ramsløg 195,-

-Vesterhavs torsk Sucré salé, blomkålsbuketter, kapers, hvidvins vasket sultanrosiner samt små kartofler og beurre blanc 255,-

-Wienerschnitzel, sauteret kartofler, sky sauce, dreng og smør dampet ærter 235,-

-Krogmodnet glaseret entrecote, pommes frites, bearnaisesauce og salat 275,-

Børn

-Fiskefilet, pommes frites og remoulade 105,-

Dessert

Ost

-Kerneknækbrød, marmelade 105,-

-Creme bruleé 85,-

-En stor kugle 60,-

-Petit four 60,-