Menu

Aftens 5-retters menu

450,-

Menuen komponeres efter hvad sæsonen har at byde på fra havet, skoven og markerne.              

Skal vælges af hele bordet.

Snacks

-Chips og trøffel creme 45,-

-Grønne oliven og citron timian 45,-

-Gillardeau østers, peberrod/dild. Eller naturel 85,-/2 stk.

Alle tre snacks 160,-

Forretter

-Löjrom, sprød kartoffel, purløg og pisket creme fraiche 195,-

-Efterårs salat, syltet svampe, karljohan vinaigrette, sprøde rødder og croutoner

Lille 75,-. Stor 109,-

-Håndskåret tatar på kalv, rørt med Dijon, peberrod og æggeblomme.

Estragon mayonnaise og kartoffel-chips 125,-

-skummende suppe på økologiske blåmuslinger fra Limfjorden,

sprød torsk, salturt og persille 115,-

Hovedretter

-Håndskåret tatar på kalv, rørt med Dijon, peberrod og æggeblomme, servers med salat, pommes frites og-aïoli 195,-

-Hel stegt pighvar, brunet smør vinaigrette med peberrod, ramsløgs kapers og citron, små dampet kartofler og salat 249,-

-Wienerschnitzel, sauteret kartofler, sky sauce, dreng og smør dampet ærter 219,-

-Krogmodnet glaseret entrecote, pommes frites, bearnaisesauce og salat 269,-

Søger du et vegetarisk alternativ? Spørg din tjener

Børn

-Fiskefilet, pommes frites og remoulade 95,-

Dessert

-Dagens Arla Unika oste anretning 130,-

-Gateau Marcel, bær ganache, vanilje is 115,-

-En stor kugle dagens sorbet eller is og sprødt 55,-

-petit four 50, –