Aften fra kl. 17.30 – 22.00
Onsdag til søndag
*køkkenet lukker en time før restauranten

Lille Strand
Lad køkkenet bestemme 900 kr.

Velkomstglas og kokkens hjemmelavede snacks
4 retters goumetmenu
Vinmenu
Kaffe og petit four

Store Strand
Lad køkkenet bestemme 1100 kr.

Velkomstglas og kokkens hjemmelavede snacks
6 retters goumetmenu
Vinmenu (6 glas)
Kaffe og petit four

4 retters gourmetmenu
Lad køkkenet bestemme 425 kr.

Forretter 125 kr

Urtemarmoreret lyssej
Vilde ris, glaskål og karse

Stegt jomfruhummer
Løg, hasselnødder og dildcreme

Håndskåret Tatar
Estragon, rødbede og rålakrids

Lokal krik-and
Fermenteret hvidløg, kål og røget marvsauce

Hovedretter

Helstegt oksehøjreb 255 kr.
Serveres med håndskårne pommes frites, glaserede løg, hjemmelavet bearnaise og frisk grøn salat

Dagens fisk 240 kr.
Knust kartoffel, årtidens grønt og muslingesauce skilt med urteolie

Wienerschnitzel 198 kr.
Klassisk wienerschnitzel af dansk kalvekød, serveret med pommes sauté, skysauce, ærter og dreng.

Stegt Okse af angus 240 kr.
Knust kartoffel, fermenteret hvidløg, palmekål og karse

Stegte ål (kun mod forudbestilling) 365 kr.
ca. 400 g.
Serveret med stuvede kartofler, smørsauce, citron, agurkesalat og syltede tyttebær

 KUN TORSDAG – stegt flæsk med persillesauce ad libitum 148 kr.

Dessert 110 kr

Æble
 Knas, mælkeis og lun brunsvigersauce

Havtorn
Hvid chokolade, marengs og hjemmelavet bronzefennikel-is

Ost
3 stk. 100 kr.
4 stk. 125 kr.
Med sylt og sprødt

Petit four til kaffen 25 kr.

 

Til børnene
– under 12 år

Frisk fiskefilet 85 kr
med pommes frites og grønsagsstave

Børnebøffen 115 kr
Grillet bøf i børnestørrelse med grønsagsstave, pommes frites, remoulade og ketchup

Børnedeller 85 kr
Med fritter, grønsagstave, remoulade og ketchup