Menu
Aftens 5-retters menu
495,-
Menuen komponeres efter hvad sæsonen har at byde på fra havet, skoven og markerne.
Skal vælges af hele bordet.
Snacks
-Chips og trøffel creme 45,-
-Grønne oliven og citron timian 45,-
-Kyllingelevermousse, toast og cornichoner 45,-
Alle tre snacks 105,-
Forretter
Gillardeau østers, citron, tabasco og løg vinaigrette 3 stk. 150,-/6 stk. 250,-
-Löjrom, finhakket løg og pisket creme fraiche 195,-
-Hjertesalat, parmasan, croutoner, ristet pinjekerner og spinat creme. Lille 85,- Stor 105,-
-Kroens signaturtatar, kalv, estragon, kapers, conichoner og æggeblomme
Som forret 135,- / Som hovedret med pommes frites og salat 205,-
Grillet kammusling, blåmuslinge suppe, gurk, dild olie og citron
-skummende suppe på økologiske blåmuslinger fra Limfjorden,
sprød torsk, salturt og persille 125,-
Hovedretter
-Ravioli, markchampignon, karljohan, Vesterhavs ost og ramsløg 195,-
-Vesterhavs torsk Sucré salé, blomkålsbuketter, kapers, hvidvins vasket sultanrosiner samt små kartofler og beurre blanc 255,-
-Wienerschnitzel, sauteret kartofler, sky sauce, dreng og smør dampet ærter 235,-
-Krogmodnet glaseret entrecote, pommes frites, bearnaisesauce og salat 275,-
Børn
-Fiskefilet, pommes frites og remoulade 105,-
Dessert
Ost
-Kerneknækbrød, marmelade 105,-
-Creme bruleé 85,-
-En stor kugle 60,-
-Petit four 60,-