Forretter:
Buratta
Pesto, tomater og frisk basilikum 139,-
Røget laks
Æble, rygeostcreme, radiser, knækbrød og dild 149,-
Rørt tatar
Kalveinderlår med sennepskorn, cognac og urtecreme 149,-
Hovedretter:
Wienerschnitzel
Sauterede kartofler, skysauce, ærter og dreng 215,-
Dagens fisk
Spørg tjeneren
Gershøj Steak
Entrecote med bearnaisesauce, pommes frites og salat 270,-
Moule Frites
Pommes frites og aioli 225,-
Stegt Vandmelon
Ristede nødder, rygeost med sprødt og urter 185,-
Børneretter:
Fisch’n chips
105,-
Nuggets
med pommes frites og gnavegrønt 100,-
Dessert:
Crepes
Vaniljeis, chokoladesovs og bær 89,-
Gateau Marcel
Glutenfri chokoladekage med jordbær og skovmærke 78,-
Ost
Modnede oste – 3 slags – med kompot og knækbrød 115,-