Aftenmenu
Forretter
Hjemmerøget laks med rosmarin mayo, rejer, urter og rugbrødschips
kr. 140,-
Cremet jordskokkesuppe med sprød parmaskine og grøn olie kr. 125,-
Chilistegte kongerejer med mangochurtney og sprødt kr. 135,-
—————————————————-
Hovedretter
Wienerschnitzel med råstegte kartofler, ærter, skysauce og dreng kr. 225,-
Bøf bearnaise af entrecote, sprøde pommes og årtidens grønt. kr. 285,-
Tilkøb Ribeye kr. 45,-
Hvidvinsdampet torsk på en bund af tomat, oliven, løg og urter. Pommes saute og hollandaise sauce Kr. 265,-
Lammekoteletter med pommes saute, salviesauce og årtidens grønt
Kr. 255,-
Tagliatelle vendt i en cremet sauce af svampe, asparges, fløde, citron, chili og parmasan kr. 185,-
—————————————————-
Desserter
Citronformage med flødeskum kr. 75,-
Chokoladefondant med skovbærcoulis og is kr. 95,-
Panna cotta med jordbær kr. 85,-
Ostetallerken med 3 x ost, kompot og knas kr. 110,-
—————————————————-
Børneretter
Fiskefilet med pommes og remoulade kr. 95,-
Frikedeller med pommes og gnavegrønt kr. 95,-