Aftenmenu
Forretter
Hjemmerøget laks med rosmarin mayo, rejer og brødchips kr. 149,-
Gershøj caesar salad speciel med pankostegt kylling kr. 129,-
Chilistegte kongerejer med mangochurtney og sprødt kr. 135,-
—————————————————-
Hovedretter
Wienerschnitzel med råstegte kartofler, ærter, skysauce og dreng kr. 239,-
Bøf bearnaise af striplone (black angus ca. 190 gram) sprøde pommes og årtidens grønt. kr. 295,- Tilkøb Ribeye ca. 220 gram kr. 45,-
Hvidvinsdampet torsk på en bund af tomat, oliven, løg, abrikoser og urter. Pommes saute og hollandaise sauce kr. 265,-
Moules Frites – muslinger i hvidvin og flødesovs serveret med sprøde fritter og sauce tartare kr. 219,-
Smørstegt rødspætte med nye kartofler vendt i urter og persillesovs kr. 275,-
Tagliatelle vendt i en cremet sauce af svampe, asparges, fløde, citron, chili og parmasan kr. 185,-
Forudbestilling:
Stegte ål (ca. 400 gram) med nye kartofler, persillesovs og surt og sødt kr. 350,-
—————————————————-
Desserter
Citronfromage med flødeskum kr. 75,-
Chokoladefondant med skovbærcoulis og is kr. 110,-
Panna cotta med jordbær kr. 85,-
Søde jordbær med fløde kr. 80,-
Ostetallerken med 3 x ost, kompot og knas kr. 125,-
—————————————————-
Børneretter
Fiskefilet med pommes og remoulade kr. 95,-
Frikadeller med pommes og gnavegrønt kr. 95,-