Aftenmenu

Forretter

Hjemmerøget laks med rosmarin mayo, rejer og brødchips kr. 149,-

Gershøj caesar salad speciel med pankostegt kylling kr. 129,-

Chilistegte kongerejer med mangochurtney og sprødt kr. 135,-

—————————————————-

Hovedretter

Wienerschnitzel med råstegte kartofler, ærter, skysauce og dreng kr. 239,-

Bøf bearnaise af striplone (black angus ca. 190 gram) sprøde pommes og årtidens grønt. kr. 295,- Tilkøb Ribeye ca. 220 gram kr. 45,-

Hvidvinsdampet torsk på en bund af tomat, oliven, løg, abrikoser og urter. Pommes saute og hollandaise sauce kr. 265,-

Moules Frites – muslinger i hvidvin og flødesovs serveret med sprøde fritter og sauce tartare  kr. 219,-

Smørstegt rødspætte med nye kartofler vendt i urter og persillesovs kr. 275,-

Tagliatelle vendt i en cremet sauce af svampe, asparges, fløde, citron, chili og parmasan kr. 185,-

 

Forudbestilling:

Stegte ål (ca. 400 gram) med nye kartofler, persillesovs og surt og sødt kr. 350,-

—————————————————-

Desserter

Citronfromage med flødeskum kr. 75,-

Chokoladefondant med skovbærcoulis og is kr. 110,-

Panna cotta med jordbær kr. 85,-

Søde jordbær med fløde kr. 80,-

Ostetallerken med 3 x ost, kompot og knas kr. 125,-

—————————————————-

Børneretter

Fiskefilet med pommes og remoulade kr. 95,-

Frikadeller med pommes og gnavegrønt kr. 95,-