Aftenmenu

Forretter

Hjemmerøget laks med rosmarin mayo, rejer, urter og rugbrødschips
kr. 140,-

Cremet jordskokkesuppe med sprød parmaskine og grøn olie kr. 125,-

Chilistegte kongerejer med mangochurtney og sprødt kr. 135,-

—————————————————-

Hovedretter

Wienerschnitzel med råstegte kartofler, ærter, skysauce og dreng kr. 225,-

Bøf bearnaise af entrecote, sprøde pommes og årtidens grønt. kr. 285,-
Tilkøb Ribeye kr. 45,-

Hvidvinsdampet torsk på en bund af tomat, oliven, løg og urter. Pommes saute og hollandaise sauce Kr. 265,-

Lammekoteletter med pommes saute, salviesauce og årtidens grønt
Kr. 255,-

Tagliatelle vendt i en cremet sauce af svampe, asparges, fløde, citron, chili og parmasan kr. 185,-

—————————————————-

Desserter

Citronformage med flødeskum kr. 75,-

Chokoladefondant med skovbærcoulis og is kr. 95,-

Panna cotta med jordbær kr. 85,-

Ostetallerken med 3 x ost, kompot og knas kr. 110,-

—————————————————-

Børneretter

Fiskefilet med pommes og remoulade kr. 95,-

Frikedeller med pommes og gnavegrønt kr. 95,-