Aftenmenu i påskedagene:
Fyldig rejesalat med perlebyg, radiser, feltsalat og vagtelæg. Hertil serveres kokkens gode brød
Lammekrone med pommes Anna, rosmarinsauce og aubergine salat med pesto, rucola og ristede kerner
Rabarber cheesecake
3 retter inkl. velkomstdrink og kaffe
Kr. 369,-
Aftenmenu
Fyldig rejecocktail med håndpillede rejer, bladsalat, asparges, cherrytomater
og thousand island dressing kr. 128,-
Kammuslinger på en ærtepure, grillede asparges og friske urter kr. 140,-
Jordskokkesuppe med dampet torsk kr. 135,-
—————————
Procherede helleflynder på sauté af spidskål og crochetter. Serveret med pimet creme, kartofler og en broccolisalat kr. 255,-
Lakseburger med urtemayo, syltede rødløg og tomat serveret med pommes frites & chilimayo kr. 185,-
Bøf bearnaise med langtidsbagt flasketomat, broccolisalat og pommes frites 270,-
Wienerschnitzel med råstegte kartofler, ærter, skysauce og dreng kr. 225,-
—————————
Chokolade fondant med skovbær coulis og vaniljeis kr. 95,-
Creme brulé med bær kr. 90,-
Blommetrifli med grøn æblesorbet kr. 85,-
Børneretter
Fiskefilet med pommes og remoulade kr. 95,-
Spaghetti med kødsovs kr. 95,-