Forretter:

Buratta
Pesto, tomater og frisk basilikum 139,-

Røget laks
Æble, rygeostcreme, radiser, knækbrød og dild 149,-

Rørt tatar
Kalveinderlår med sennepskorn, cognac og urtecreme 149,-

Hovedretter:

Wienerschnitzel
Sauterede kartofler, skysauce, ærter og dreng 215,-

Dagens fisk
Spørg tjeneren

Gershøj Steak
Entrecote med bearnaisesauce, pommes frites og salat 270,-

Moule Frites
Pommes frites og aioli 225,-

Stegt Vandmelon
Ristede nødder, rygeost med sprødt og urter 185,-

Børneretter:

Fisch’n chips
105,-

Nuggets
med pommes frites og gnavegrønt 100,-

Dessert:

Crepes
Vaniljeis, chokoladesovs og bær 89,-

Gateau Marcel
Glutenfri chokoladekage med jordbær og skovmærke 78,-

Ost
Modnede oste – 3 slags – med kompot og knækbrød 115,-