Aftenmenu i påskedagene:

Fyldig rejesalat med perlebyg, radiser, feltsalat og vagtelæg. Hertil serveres kokkens gode brød

Lammekrone med pommes Anna, rosmarinsauce og aubergine salat med pesto, rucola og ristede kerner

Rabarber cheesecake

3 retter inkl. velkomstdrink og kaffe

Kr. 369,-


Aftenmenu

Fyldig rejecocktail med håndpillede rejer, bladsalat, asparges, cherrytomater
og thousand island dressing kr. 128,-

Kammuslinger på en ærtepure, grillede asparges og friske urter kr. 140,-

Jordskokkesuppe med dampet torsk kr. 135,-

—————————

Procherede helleflynder på sauté af spidskål og crochetter. Serveret med pimet creme, kartofler og en broccolisalat kr. 255,-

Lakseburger med urtemayo, syltede rødløg og tomat serveret med pommes frites & chilimayo kr. 185,-

Bøf bearnaise med langtidsbagt flasketomat, broccolisalat og pommes frites 270,-

Wienerschnitzel med råstegte kartofler, ærter, skysauce og dreng kr. 225,-

—————————

Chokolade fondant med skovbær coulis og vaniljeis kr. 95,-

Creme brulé med bær kr. 90,-

Blommetrifli med grøn æblesorbet kr. 85,-

Børneretter

Fiskefilet med pommes og remoulade kr. 95,-

Spaghetti med kødsovs kr. 95,-