Aftenmenu

Forretter

Stegte kammuslinger på en bund af jordskokkepuré og langtidsbagte cherrytomater kr. 140,-

Cannelloni med spinat og ricotta kr. 125,-
(fås også som hovedret)

Hvidvinsdampet blåmuslingesuppe med urter kr. 125,-

Chilistegte kongerejer på smørristet hvidt brød serveret med mangochurtney kr. 135,-

—————————————————-

Hovedretter

Wienerschnitzel med råstegte kartofler, ærter, skysauce og dreng kr. 225,-

Porcherede torskefilet på en blomkålspuré i en herlig sennepsauce. Hertil sauté af vindruer, blomkål, kapers frites og rød peberfrugt kr. 255,-

Vildt tallerken med gråandebryst og fasanbryst. Serveret med pommes rösti, bagte jordskokker, jordskokkechips og bearnaise-tomatine. kr. 245,-

Cannelloni med spinat og ricotta kr. 205,-

Bøf bearnaise med langtidsbagte tomater, sprøde pommes og årtidens grønt. kr. 285,-

Moules Frites – muslinger i hvidvin og flødesauce serveret med sprøde fritter og sauce tartare kr. 195,-

Stegte ål (ca. 400 gram) med stuvede kartofler, surt og sødt kr. 350,-. Ad libitum kr. 650,- (forudbestilling er nødvendigt) kr. 350,-

Desserter

”Pære Belle Helene”
Chilisyltet pære serveret med vanilieis og varm chokoladesovs kr. 90,-

Chokoladefondant med skovbærcoulis og is kr. 95,-

”Crepe Suzette”
Pandekage, appelsinsauce, grand manier, mandler og vanilieis kr. 110,-

Ostetallerken med 3 x ost, kompot og knas kr. 110,-

—————————————————-

Børneretter

Fiskefilet med pommes og remoulade kr. 95,-

Spaghetti med kødsovs kr. 95,-