Frokostmenu

Moules Frites – muslinger i hvidvin og flødesauce serveret med sprøde fritter og Sauce taetare kr. 179,-

Salad Nicoise – hjertesalat, grillet tun, æg, kapers, kartofler og citronolie kr. 179,-

varm gedeostsalat med valnødder, pærer og balsamico glace kr. 169,-

 

Smørrebrød:

Fiskefilet med sauce tatare, grillet citron og råsyltede tyttebær kr. 105.

Tilkøb håndpillede rejer og mayonnaise kr. 30,-

Hønsesalat med bacon og urter kr. 80,-

Fiskefrikadelle af laks og torsk med remoulade og citron kr. 80,-

Kartofler med sprød bacon, rødløg og urter kr. 80,-

Varmrøget laks med kryddermayo og tomatsalat. Kr. 89,-

Gorgonzola med ristet rugbrød, rå løg og æggeblomme kr. 85,-

Friturestegt camembert med ristet rugbød og solbærsyltetøj kr. 85,-

Håndpillede rejer med dild, citron, mayonaise og æg kr. 95,-

3 slags smørrebrød frit valg kr. 239,-

Sildetallerken med 3 slags sild kr. 159,-

 

Kokkens frokosttallerken.

2 slags sild, sprød fiskefilet med sauce tatare, varmrøget laks med urtemayo, hønsesalat og ost 249,- Tilkøb af sødt kr. 39,-

 

Dagens varme ret kr. 169,-

 

Sødt

Æbletærte med creme fraiche kr. 60,-

Chokolade brownie med vanilieis kr. 75,-

 

Børneretter

Spaghetti med kødsovs kr. 95,-

Fiskefiet med pommes frites og remolade kr. 95,-