Frokostmenu
Moules Frites – muslinger i hvidvin og flødesauce serveret med sprøde fritter og Sauce taetare kr. 179,-
Salad Nicoise – hjertesalat, grillet tun, æg, kapers, kartofler og citronolie kr. 179,-
varm gedeostsalat med valnødder, pærer og balsamico glace kr. 169,-
Smørrebrød:
Fiskefilet med sauce tatare, grillet citron og råsyltede tyttebær kr. 105.
Tilkøb håndpillede rejer og mayonnaise kr. 30,-
Hønsesalat med bacon og urter kr. 80,-
Fiskefrikadelle af laks og torsk med remoulade og citron kr. 80,-
Kartofler med sprød bacon, rødløg og urter kr. 80,-
Varmrøget laks med kryddermayo og tomatsalat. Kr. 89,-
Gorgonzola med ristet rugbrød, rå løg og æggeblomme kr. 85,-
Friturestegt camembert med ristet rugbød og solbærsyltetøj kr. 85,-
Håndpillede rejer med dild, citron, mayonaise og æg kr. 95,-
3 slags smørrebrød frit valg kr. 239,-
Sildetallerken med 3 slags sild kr. 159,-
Kokkens frokosttallerken.
2 slags sild, sprød fiskefilet med sauce tatare, varmrøget laks med urtemayo, hønsesalat og ost 249,- Tilkøb af sødt kr. 39,-
Dagens varme ret kr. 169,-
Sødt
Æbletærte med creme fraiche kr. 60,-
Chokolade brownie med vanilieis kr. 75,-
Børneretter
Spaghetti med kødsovs kr. 95,-
Fiskefiet med pommes frites og remolade kr. 95,-