Bornholmsk Gourmet: Christiansøpigens marinerede sild Smilende æg og karrysalat Gravad laks med dilddressing pyntet med dild Sprød fiskefilet vendt i panko med remoulade og rysteribs Tartelet med kylling og asparges Mørbrad med bøgehatte, stegte løg og urter Øko påskemedister fra pølsemageren i Lejre med sennep og rødbeder Bagte gulerødder med timian og feta Kr. 298,- […]
SANKT HANS MENU 2024 Let røget andebryst på en sprød salat med glace, bær og knas. Hertil kokkens gode brød. Alternativ til andebryst; Skindstegt kylling. Honningglaseret laks med semidried tomater. Nye kartofler vendt i urter, sauce mousseline og grønne asparges. Limemarineret jordbær med hvid chokoladecreme og vanilje parfait. Kr. 389,- inkl. bål, fællessang og […]
Livemusik i bedste Jazz stil med et 5 mands Jazz-orkester. Snyd ikke jer selv for en hyggelig dag på kroen med livemusik og en god frokost. Vel mødt til en stemningsfyldt søndag på kroen.
VILD WEEKEND 21. september 2024 Tilmelding er nødvendig, og bord kan bookes på vores hjemmeside via Dinnerbooking.