Bornholmsk Gourmet: Christiansøpigens marinerede sild Smilende æg og karrysalat Gravad laks med dilddressing pyntet med dild Sprød fiskefilet vendt i panko med remoulade og rysteribs Tartelet med kylling og asparges Mørbrad med bøgehatte, stegte løg og urter Øko påskemedister fra pølsemageren i Lejre med sennep og rødbeder Bagte gulerødder med timian og feta Kr. 298,- […]
SANKT HANS MENU 2024 Let røget andebryst på en sprød salat med glace, bær og knas. Hertil kokkens gode brød. Alternativ til andebryst; Skindstegt kylling. Honningglaseret laks med semidried tomater. Nye kartofler vendt i urter, sauce mousseline og grønne asparges. Limemarineret jordbær med hvid chokoladecreme og vanilje parfait. Kr. 389,- inkl. bål, fællessang og […]
Livemusik i bedste Jazz stil med et 5 mands Jazz-orkester. Snyd ikke jer selv for en hyggelig dag på kroen med livemusik og en god frokost. Vel mødt til en stemningsfyldt søndag på kroen.