JULEMENU
Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler.
Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål
eller
Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce.
Æbletrifli, marcipancrumble og skum.
kr. 349,-
Julefrokost tallerken
Julesild i en lage af brombær, rødløg og gin.
Gravet laks med nelliker, kanel, anis
og tørret dild.
Lun leverpostej med syltet græskar, svampe og stegt bacon.
Pankostegt sprød fiskefilet med remoulade, syltet ribs og citron.
Ris a la mande med lun kirsebærsauce eller gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgele
kr. 289,-
Tilkøb ostetallerken 3 x unika ost, kompot og knas kr. 98,-
Snapsesymfoni af 3 forskellige hjemmelavede snaps kr. 95,-
Glögg med eller uden Schuss (likør) kr. 69,-