Gershøj Kro & Strandhotel

Velkommen til Gershøj Kro & Strandhotel

På Gershøjs Kro, hvor historien strækker sig tilbage til 1871, oplever du en blanding af fortidens historie og nutidens stemning. Her ved fjorden, midt i naturens skønhed, og med vandet som nærmeste nabo, får du en oplevelse af ro og fordybelse og hvor kernen af kroens charme og gæstfrihed er forblevet intakt.

På Gershøj Kro kan du betragte naturens skønhed, historiens vingesus og ikke mindst nyde et gastronomisk eventyr. Så tag et pusterum fra hverdagen og kom og besøg vores lille stykke af paradis ved fjorden – vores gode mad kan nydes enten på vores store terrasse beliggende lige ned til fjorden eller i vores hyggelige restaurant.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Selskaber

Leder du efter enestående lokaler til fejringen af den store runde fødselsdag, et uforglemmeligt bryllup eller en hyggelig kulisse til en frokost med familien eller de nærmeste?

Uanset lejligheden, har Gershøj Kro & Hotel, lokalerne, maden og et dygtigt personale, som vil gøre dit ophold uforglemmeligt.

Hotellet

Leder du efter et charmerende sted, egnet til en forlænget weekend. Et sted at overnatte hvis du er til arrangement i Roskilde eller omegn?

Hos Gershøj Kro og Strandhotel, har vi gode og hyggelige overnatningsmuligheder til næsten alle lejligheder.

Følg os på Facebook og Instagram