NYTÅR 2019/2020

-ud af huset
Maden afhentes mellem kl. 13 og 15, hvor vi byder på et glas.

FORRET
Torskeballontine – cremet jordskokkesuppe – estragonsyltet jordskok – sprød rug Estragon olie samt 2 slags stenbagt brød
(Tilkøb: Pago de Cirsus Chardonnay 2017, Spanien: 139 kr. Pr. flaske)

MELLEMRET
Farseret vagtel med svampe – røget marv – ”rødbede i 1000 lag” – rødbedeslør –Madeirasauce
(Tilkøb: Fleurie, Beaujolais, Gamay 2018, Frankrig 129,-)

HOVEDRET
Helstegt okse af Angus – Trøffelsauce – karamelliseret knoldselleri – selleripure – syltet løg – purløgsolie – puffet og knust kartoffel med urter
(Tilkøb: Wente Family Estate Hayes Ranch Zinfandel: 109 kr. Pr. flaske)

DESSERT
Chokoladekonfektkage – syltet solbær med madagaskar vanilje – ristet Callebu Chokolade og kerner – is på rå-mælk fra Møllergården – sne på frysetørret solbær og luftig karamel samt yoghurt
(Tilkøb: Vina Tarapaca late haverst, Chile: 59 kr. pr. flaske)

HJEMMEBAGT KRANSEKAGE
(Tilkøb: Castelblanc Cava Brut Nature organic, Spanien 99 kr.pr.flaske)

Pris pr. person 395,-

TILKØB:
Snacks til velkomst
Svampeflager med purløgsmayonaise
Kyllingechips med sour cream dip

39,- pr. person

TILKØB:
Østers kr. pr. stk. 20,-
12 stk kr. 200,-

       Pakkes uåbnet og med citron