Sæsonbuffet

September, oktober og november 2019 – Ud af huset
Antal kuverter: min. 15

Forretter:

  • Dild-marmoreret kulmule – urtemarineret agurk – dildmayo – mezuna
  • Enebærrøget hellefisk – jordskokkecreme, confiteret og sprødt
  • Hjemmebagt brød med pisket citron smør

Hovedretter:

  • Helstegt okse af Angus.
  • Glaseret beder og selleri fra Stensbølgård.
  • Svampefaseret kyllingebryst.
  • Svampe, porrer og bagte løg.
  • Saltbagte Pommes rissolle med frisk rosmarin.
  • Cremet estragonsauce.

Desserter:

  • Mazarin med mørk chokolade – trykket pærer – hvid chokoladetrøffel og frysetørret hindbær
  • Blommetiramisu – mascapone – ladyfingers – cacao og blomme

Tilvalg:

Sæsonsalater med forskelligt fyld,
hvad marken kan byde på af grønt, byg og kerner.

30,- Pr. Pers.

Juni, juli & August 2019 – Ud af huset 

Forretter

  • Skaldyrrillette med æble, sprødt og frise.
  • Koldbagt hellefisk med urtemayo, rug og syltet glaskål
  • Hjemmebagt brød og friskost med urter

Hovedretter

  • Grillet oksekølle fra Himmerland.
  • Citronmarineret kamfilet
  • Spæde økologiske grøntsager fra Stensbølgård
  • Langtidsbagte tomater og grønne bønner
  • Nye danske kartofler med ærtepesto
  • Sauce Español

Desserter

  • Citronfromage med krystalliseret chokoladejord.
  • Dansk sommertærte med skyr, hvid chokolade og bær.

Pris Pr. Pers. Ud af huset 268,- hvis man selv varmer hovedretterne.
Pris pr. Pers. Ud af huset 278,- hvis hovedretterne hentes varme.

***

Tilvalg ud-af-huset

  • Sæsonsalater med forskelligt fyld, hvad marken kan byde på af grønt, byg og kerner.

30,- Pr. Pers.

Selskabsbrunch

Ud af huset 

Antal kuverter: min. 20

Pris pr. kuvert 198,-

  • Scramble eggs
  • Sprødstegt bacon
  • Brunchpølser
  • Yoghurt med Madagaskar vanilje og syltede bær
  • Koldbagt laks i et stykke med urter fra egen have serveret med sauce verde
  • 2 slags ost og sylt
  • Hjemmelavet syltetøj
  • Hjemmelavet nutella
  • 2 slags pålæg efter aftale
  • Amerikanske pandekager med æble/vanilje karamel
  • Minicroissanter
  • Æble og appelsinjuice
  • Hjemmebagt lyst brød, rugbrød og smør.

Der er mulighed for tilkøb af f.eks. frisk frugt på fad, chokoladekonfektkage, cesarsalat eller særlige ønsker.

Receptionmad

Ud af huset 

Antal kuverter: min. 20 kuverter

Min 4 stk til 95 kr.

Ønskes der ekstra ret 25,- Per. Pers.
Hver ret er fingerretter (1 – 2 bidder)

  • Krustade med estragon creme og marinerede rejer.
  • Kold oksehøjreb på crouton med BBQ mayo
  • Blinis med røg og rogn (sæson)
  • Sousvidet æggeblomme med håndpillede rejer og dild.
  • Grillet tun med let wasapi emulsion.
  • Okse med trøffelmayo og rødløg.
  • Brandade med rugbrød og karse.
  • Sliders med pulled pork og løg marmelade.
  • Krustade med kyllingelever mousse og grøntomat
  • Stegt kyllingespyd med tomatrelish og timian.
  • Tørsaltede kalv på crouton med trøffel.
  • Ost og pølse på pind med sylt.
  • Manitoba brød med tapenade.
  • Lille panna cotta  med syltede bær.
  • Chokolade kage med citruscreme.