Gourmetmenu 3 retter – 300 kr

Min 2 kuverter – skal bestilles senest dagen før

Forret: Urtemarmoreret lyssej med urtemayonnaise og glaskålskrøl

Hovedret: (skal varmes) Medaljoner af okse af Angus, sauce bordelaise, knust kartoffel med mild hvidløg, grønt og syltet salatløg

Dessert: Karamel pannacotta med rombraseret ananas

Tilkøb: Tatar, tomat mayo, stikkelsbær og croutoner 65 kr

Tilkøb: kuvertbrød pr.stk 15 kr

Festbuffet

Juni, juli og august 2020 – Ud af huset
Antal kuverter: min.20

Alle nævnte retter indgår i buffeten

Forretter:

  • Citronsaltet hvid fisk – urtemayo – trykket radise
  • Skaldyrsrillette – ramsløgscreme – syltede løg
  • Hjemmebagt brød med pisket citron smør

Hovedretter:

  • Rosastegt dansk kalv fra Himmerland
  • Svampe,sommermajs, porre og trøffel
  • Sprængt marineret gris
  • Spidskål, sommerløg, ristede mandler og brunet smør
  • Nye stegte kartofler med urter fra egen have
  • Cremet skysauce

Desserter:

  • Mazarinkage, chokolade, skyrcreme og bær
  • Mousse af mango og passionsfrugt, crumble og brændt hvid chokolade

Pris Pr. Pers. Ud af huset 268,- hvis man selv varmer hovedretterne.
Pris pr. Pers. Ud af huset 278,- hvis hovedretterne hentes varme.

***

Tilvalg ud-af-huset

  • Sæsonsalater med forskelligt fyld, hvad marken kan byde på af grønt, byg og kerner.

30,- Pr. Pers.

Skal bestilles min. 5 dage før

Selskabsbrunch

Ud af huset 

Antal kuverter: min. 20

Pris pr. kuvert 198,-

  • Scramble eggs
  • Sprødstegt bacon
  • Brunchpølser
  • Yoghurt med Madagaskar vanilje og syltede bær
  • Koldbagt laks i et stykke med urter fra egen have serveret med sauce verde
  • 2 slags ost og sylt
  • Hjemmelavet syltetøj
  • Hjemmelavet nutella
  • 2 slags pålæg efter aftale
  • Amerikanske pandekager med æble/vanilje karamel
  • Minicroissanter
  • Æble og appelsinjuice
  • Hjemmebagt lyst brød, rugbrød og smør.

Der er mulighed for tilkøb af f.eks. frisk frugt på fad, chokoladekonfektkage, cesarsalat eller særlige ønsker.

Receptionmad

Ud af huset 

Antal kuverter: min. 20 kuverter

Min 4 stk til 95 kr.

Ønskes der ekstra ret 25,- Per. Pers.
Hver ret er fingerretter (1 – 2 bidder)

  • Krustade med estragon creme og marinerede rejer.
  • Kold oksehøjreb på crouton med BBQ mayo
  • Blinis med røg og rogn (sæson)
  • Sousvidet æggeblomme med håndpillede rejer og dild.
  • Grillet tun med let wasapi emulsion.
  • Okse med trøffelmayo og rødløg.
  • Brandade med rugbrød og karse.
  • Sliders med pulled pork og løg marmelade.
  • Krustade med kyllingelever mousse og grøntomat
  • Stegt kyllingespyd med tomatrelish og timian.
  • Tørsaltede kalv på crouton med trøffel.
  • Ost og pølse på pind med sylt.
  • Manitoba brød med tapenade.
  • Lille panna cotta  med syltede bær.
  • Chokolade kage med citruscreme.