Gourmetmenu 3 retter – 300 kr
Min 2 kuverter – skal bestilles senest dagen før
Forret: Urtemarmoreret lyssej med urtemayonnaise og glaskålskrøl
Hovedret: (skal varmes) Medaljoner af okse af Angus, sauce bordelaise, knust kartoffel med mild hvidløg, grønt og syltet salatløg
Dessert: Karamel pannacotta med rombraseret ananas
Tilkøb: Håndskåret tatar af dansk kalv med estragon, rødbede og lakrids samt croutoner 65 kr
Tilkøb: kuvertbrød med flødeostecreme pr.stk 15 kr
Festbuffet
Juni, juli og august 2020 – Ud af huset
Antal kuverter: min.20
Alle nævnte retter indgår i buffeten
Forretter:
- Citronsaltet hvid fisk – urtemayo – trykket radise
- Skaldyrsrillette – ramsløgscreme – syltede løg
- Hjemmebagt brød med pisket citron smør
Hovedretter:
- Rosastegt dansk kalv fra Himmerland
- Svampe,sommermajs, porre og trøffel
- Sprængt marineret gris
- Spidskål, sommerløg, ristede mandler og brunet smør
- Nye stegte kartofler med urter fra egen have
- Cremet skysauce
Desserter:
- Mazarinkage, chokolade, skyrcreme og bær
- Mousse af mango og passionsfrugt, crumble og brændt hvid chokolade
Pris Pr. Pers. Ud af huset 268,- hvis man selv varmer hovedretterne.
Pris pr. Pers. Ud af huset 278,- hvis hovedretterne hentes varme.
***
Tilvalg ud-af-huset
- Sæsonsalater med forskelligt fyld, hvad marken kan byde på af grønt, byg og kerner.
30,- Pr. Pers.
Skal bestilles min. 5 dage før
Selskabsbrunch
Ud af huset
Antal kuverter: min. 20
Pris pr. kuvert 198,-
- Scramble eggs
- Sprødstegt bacon
- Brunchpølser
- Yoghurt med Madagaskar vanilje og syltede bær
- Koldbagt laks i et stykke med urter fra egen have serveret med sauce verde
- 2 slags ost og sylt
- Hjemmelavet syltetøj
- Hjemmelavet nutella
- 2 slags pålæg efter aftale
- Amerikanske pandekager med æble/vanilje karamel
- Minicroissanter
- Æble og appelsinjuice
- Hjemmebagt lyst brød, rugbrød og smør.
Der er mulighed for tilkøb af f.eks. frisk frugt på fad, chokoladekonfektkage, cesarsalat eller særlige ønsker.
Receptionmad
Ud af huset
Antal kuverter: min. 20 kuverter
Min 4 stk til 95 kr.
Ønskes der ekstra ret 25,- Per. Pers.
Hver ret er fingerretter (1 – 2 bidder)
- Krustade med estragon creme og marinerede rejer.
- Kold oksehøjreb på crouton med BBQ mayo
- Blinis med røg og rogn (sæson)
- Sousvidet æggeblomme med håndpillede rejer og dild.
- Grillet tun med let wasapi emulsion.
- Okse med trøffelmayo og rødløg.
- Brandade med rugbrød og karse.
- Sliders med pulled pork og løg marmelade.
- Krustade med kyllingelever mousse og grøntomat
- Stegt kyllingespyd med tomatrelish og timian.
- Tørsaltede kalv på crouton med trøffel.
- Ost og pølse på pind med sylt.
- Manitoba brød med tapenade.
- Lille panna cotta med syltede bær.
- Chokolade kage med citruscreme.