Selskabsmenu efterår/vinter 2021

– Rimet færøsks laks, luftig røget creme, dild, rødbeder og peberrod –

– Bisque på økologiske blåmuslinger fra Limfjorden, kammusling og persille –

– Krogmodnet oksehøjreb, jordskokker, ristet små kartofler vendt i brunet smør samt trøffel sauce –

– Gateau Marcel, bær ganache og kirsebærsorbet –

Nytårsmenu2021

4 retter 389 kr,

Forretter

Skummende bisque på økologiske blåmuslinger fra Limfjorden, grilletkammusling, salturt og agurk

Glaseret rødbeder, semi tørret kirsebær, endive salat og sauce lavet på det bedste fra anden

Hovedret

Oksehøjreb med stegt vinterkål og østershatte, kartoffel kompot med

urter og brunet smør samt trøffel sauce

Dessert

Citron creme, mazarin kage, hvid chokolade ganache, hvid chokoladecrumble med citron verbena, jordskokker samt citron marengs

Tilvalg

NV Champagne · Brut · Bonnet Launois · Frankrig

230,-/fl.

kransekage med chokolade: 29,- pr. person

snacks: 69,- pr. person

oste servering: 90,- pr. person

Velbekomme og rigtig godt nytår

Ud af huset
Antal kuverter: min.2

Send email til:
Gabriel@gershojkro.dk