JULEMENU 2024 Julemenu Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. 349,- Julefrokost tallerken Julesild i en lage af brombær, rødløg og gin. Gravet laks med nelliker, kanel, anis og tørret dild. Lun […]
Vi inviterer til JULEFROKOST med livemusik, lækker julebuffet med klassisk dansk mad med et twist, vi tilbyder forskellige drikkepakker og masser af festlig krohygge. "Mig & Bonden" spiller op til dans med livemusik efter middagen Julebuffet pr. person kr. 349,- Julebuffet samt Øl, Vin og Vand ad libitum pr. person kr. 675,- Ved tilmelding af […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. 349,- Julefrokost tallerken Julesild i en lage af brombær, rødløg og gin. Gravet laks med nelliker, kanel, anis og tørret dild. Lun leverpostej med […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. 349,- Julefrokost tallerken Julesild i en lage af brombær, rødløg og gin. Gravet laks med nelliker, kanel, anis og tørret dild. Lun leverpostej med […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. 349,- Julefrokost tallerken Julesild i en lage af brombær, rødløg og gin. Gravet laks med nelliker, kanel, anis og tørret dild. Lun leverpostej med […]
JULEMENU Fjordkrabbebisque, laksetatar, citronperler. Kalveculotte, pommes hasselbagt, madeirasky, bagt hokkaido, grillet blomkål eller Andesteg, lun rødkål, æble- og sveskekompot med ribsgele, pommes hasselbagt og andesauce. Æbletrifli, marcipancrumble og skum. kr. 349,- Julefrokost tallerken Julesild i en lage af brombær, rødløg og gin. Gravet laks med nelliker, kanel, anis og tørret dild. Lun leverpostej med […]
Maden er klar til opvarmning og anretning samt en nem vejledning, så du får tid til dine gæster. Krabbebisque (suppe), skaldyr, dild-urtecreme samt crumble. Sprøde risottokugler, parmasan, chilimayo, grillede padron. Tournados af oksemørbrad, rødvinssauce, pommes rösti semidried tomat, sød porre med urtesmør, hokkaido. Alternativ: rødfisk med urte hollandaise. Kage, chokolademousse, hindbærcreme, nøddekrokant, råsyltede bær. 3 […]
Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er indforstået med det.OkLæs mere